February 11, 2010

hot hot heat. #2.

Adik I sampai, so I pun naik.

The weather was awesome, so adik2 I tak pasang penghawa dingin dan membuka tingkap kereta merasa breeze petang yang sejuk tp panas skit tak panas sangat tapi still panas lah.

I duduk di belakang, adik lelaki I teman adik perempuan yang yang memandu kereta.

"Pasang air-cond boleh tak?"

"ok" jawab adik lelaki I sambil sibuk mencari CD untuk di pasang ke radio.

CD di pasang. Penghawa dingin masih belum di pasang.

"Air-cond, please?"

"Jap lah" still bz mencari track di dalam CD itu.

I pun tunggu.

Music di mainkan.

"Damn you's a sexy beach, sexy beach"

I panas, dah la lagu mcm bongok.

"Panas weh, pasang air-cond boleh tak?"

"Ni kan Akon? Nak lagu yang manaa?"


I blame the Illuminati for this.

GOODNIGHT MALAYSIA!

9 comments:

african goddess said...

hahahah :)
tapi nami, kenapa Illuminati yang salah?

mo said...

sbb illuminati yang exposekan kita kepada akon, rihanna dan mereka mereka yg tak berbakat yang lain. :)

african goddess said...

hahahah
okay, dah faham :)
terima kasih pengajaran harini :p

Mo. said...

hehehe.

kan?


tryin listening to hitz.fm.

yang lagu lagu sampah tu smua, kerja illuminati.:)

naturalmystic said...

word. :)

Mo. said...

:)

una210 said...

hahaha,,,
laen kali sila sebut "pendingin hawa" untuk mengelakkan kesalahan pendengaran dan tatabahasa../haha

dyana hanni said...

bongokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

LOL

Nazirah Ashari said...

I've been laughing my ass off here ok.