July 1, 2010

Eavesdropping.

"Jacob, I rasa kita kena break up"

"why why? Ive given u everything, why are u leaving me?"

"Memang la awak lagi hot dari Edward, lagi cute, badan awak memang sedap, awak pakai seluar je slalu. Memang awak la kegilaan remaja zaman sekarang. Tapi I malas. Sangat malas. And I've had enough!"

"Ni mesti sebab Edward kan?"

"This has nothing to do with Edward. I bukan macam Bella, terjun masuk air nampak Edward, naik basikal nampak Edward. Ish Bella, get a life."

"Then tell me, why are u dumping me? I came to Malaysia just for you! I terpaksa belajar bahasa Malaysia untuk you. I tinggalkan College I kat America, Masuk UiTM ni untuk you! *Woof Woof*"

"Ha, asal marah je jadi anjing, asal marah je jadi anjing. Sebab ni la aku nak break up dengan kau. Marah je jadi anjing. Aku yang susah, asyik nak kena samak 2103492041208321941023021930129 kali. Tak kuasa Mak".

Lalu gadis itu membaling frisbee dan Jacob yang lurus terus mengejar frisbee itu dan itulah kali terakhir Jacob dapat berjumpa dengan kekasih hatinya.


Lalu Jacob Black menangis dan pulang ke America keesokan harinya.

4 comments:

aku antoo said...

so ni lebih kurang cam sambungan twilight saga ke???siap jacob datang malaysia...hahaha nice story

Mo. said...

tak. Ni "Gerhana Matahari".

Twilight versi melayu lakonan farid kamil dan aida rahim.

:p

dyana hanni said...

ok i like this one.. u budak uitm kew?

Khaleda Amin said...

thnks mo for making me laugh my ass off :D later i belanje kopi o