May 13, 2013

Pekerja-pekerja Ambank.



Pernah tak dengar peraturan di mana, kalau U nak kerja di sesuatu tempat, U kenalah bertunang?

Pelik kan?


Tapi I rasa itulah prinsip Bank milik bapa Mizz Nina, Ambank.

I ada satu hujah yang kukuh untuk menyokong hujah ini.


Kenapa I bentangkan hujah ni?


Sebab everytime I call Ambank, mesti mesin tu kata,

"All our officers are engaged."

Every single time.




I call nak tanya pasal loan rumah, bukan nak masuk minang. Siapa kisah your officers are engaged ke tak? Kawan I yang dah engaged setahun setengah pun tak kecoh.

Mentang-mentanglah I single, suka tau main dengan perasaan I.



Sheesh!



2 comments:

tenku butang said...

218

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Aishah Abd Mutalib said...

u ni senang sentap lah. wakaka