August 25, 2013

Raya Gemok



Memandangkan sekarang I dah bekerja sebagai seorang penulis iklan (copywriter bak kata omputeh), I cuba menulis iklan yang sebodoh blog ini. So I nak share salah satu daripada hasil kerja I yang bodoh.

Iklan Udang KFC (klik)


Sorry I agak lama hilang dari blogosfera ini (kalau korang perasan la. I pun bukan nya artis nak ada orang minat pun). I tak banyak update kerana kebodohan I banyak disalurkan ke dalam kerjaya I.

Anggaplah iklan yang I tulis ala ala posting untuk blog ni ok?


Oh dan I pun ada muse baru.

Nah.

Kisah-kisah Teman Wanitaku (klik)


Ha pi try visit page tu tengok macam mana.



Dan masih tak terlalu lambat untuk I ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin!

1 comment:

Idati Malek said...

selamat hari raya mo.haha