July 20, 2009

nut child.

So I pergi bayar duit bill internet I menggunakan duit I, dan ini tidak adil kerana ni I masih dalam tanggungan ibu bapa I dan I tidak mengapply PTPTN kerana diri I yg sangat pemalas. Jadi I pun text bapa I nak claim balik duit I.

"Pa, sorry, can I have my money back tomorrow? duit yang I bayar Internet bills tu? dalam RM 250".

"huh? bukan 110 je ker?

"Ye lah, But I paid untuk 2 bulan punya terus, this month u haven't paid yet. 110 + 110 = 220"

"oh, then RM 30 lagi tu?"

"duit upah, sheeeesshh, ngan anak anak pun nak berkira ke? Isk"

"Anak kacang"

Now ppl. What in the world is anak kacang?

englighten me.

GOODNIGHT MALAYSIA!

14 comments:

/////ganjil///// said...

i have no bloody idea but i laughed like mad so its all good hahahaha

ADrian said...

Anak kacang = nut child = peanut child

Ur dad sure has sum sense of humuor..hehehe

Aiman Ariffin said...

lolz i find ur dad's very of thinking very interesting

hedayaibrahim said...

haha keep on posting of your dad. i like it! maybe he should have his own blog :D

Mo. said...

haehaehae. my dad? a blog? hell na, mcm pelik je. dia ada facebook pun i dah gila tak boleh terima.

imagine kalau dia ada twitter.

oh!

Nareem Delina said...

mo. i like your dad.
and what the hell is anak kacang?

:)

your word verification for today is pingus

Mo. said...

i've no freaking idea.

when i asked him, he just laughed.

gila itu orang.


mcm comel je pingus.
anak pingus.

JuicyED said...

ur dad n my dad can be best freinds la!! dua2 ada FB..:P but my dad tak panggil i kacang la... haha.. he calls me princess...wakakka...

Mo. said...

princess? cliche nyer, mcm semua ayah je panggil anak dorang princess? tak der pun ayah yg memanggil anak mereka kacang. btul?

:p aehahe.

Nazirah "The Jenny" Ashari said...

Mo, gila i gelak sorang sorang kat sini baca your entry!!! MO! you father ada facebook? gila cool. cakap ngan dia i nak jadi anak angkat dia boleh tak hahaha.

Nareem Delina said...

momel anak pingus,

my dad called me white submarine when i was swimming.

that was ten years ago.

i kinda miss my dad. When i read about yours.

(What the hell is mendogat? that's your word verification this time)

P3 Nebby-Lax said...

gile lawak!!!

ur dad sgt cool!!

african goddess said...

i think it's anak kacang as in "kacang lupakan kulit"?

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛