July 11, 2009

Pick Up Line Percuma Hari Ini.

"Hi cik adik manis, nak gadoh tak? Sbb my mom cakap, kalau kita selalu gadoh, nanti ada jodoh. :)"

Jadi Sapa nak Gadoh ngan I?

6 comments:

SI BISU said...

blog hopping.

pick up line yang sangat lame!

Nazirah "The Jenny" Ashari said...

sangat mo... haha

Mo. said...

dan semestinya anda tidak rasa pick up line ini akan digunakan oleh sesiapa kan?

ALAPIZBURHANUDDIN said...

ko kt ne sbnrnya skang??
msih disini kew?

xdgr cite..

rahsia said...

siyesli comel
kalo ada sesape cakap ceni kat i
no fon sume i kasi!!!

*jatuh hati*

Mo. said...

apiz: ahahha yup, aku masih di sini la. :D kau tu yg hilang.

rahsia: macam haram. :p hehehe