November 12, 2009

Hantaran. (Post untuk hakim)

I baru sahaja menyaksikan drama di facebook hanya kerana sepasang couple yang sangat mencintai sesama sendiri menceritakan wedding plans mereka.

Meskipun begitu, I tak sure sama ada mereka gaduh manja atau gadoh betul.

"You know sayang, nanti kita kahwin, hantaran you, I tak nak lah bagi barang barang typical seperti Jam la, Tie la, I nak bagi you sebuah guitar kemahuan you, tak la typical sangat kan?"

"True, I dah lama dah terfikir macam tu, guess what I'm gonna give you. Oh you are so gonna love it!"

"Awwwww. You're so sweet sayang. Tell tell, I have no idea"

"A treadmill, how kool kan?"

Agak kool.

Ps: Walaupun post ni untuk hakim, Ini tiada kena mengena dengan hidup dia.

dedicated to kak nia. who is getting married this saturday. :)

GOODNIGHT MALAYSIA!

6 comments:

js drop by said...

mcm mana nak letak guitar dlm dulang hantaran ye?anyway,drpd bg treadmill,bg mesin timbang pn ok.muat2 dlm dulang hantaran.

js drop by said...

oh anyway, couples yg discuss pasal benda2 mcm tu dekat FB mmg annoying la..attention seeker..ingat org nak tau sgt pasal hidup kau ke?

hehe

Mo. said...

huhuhuh. well.

boleh letak the guitar pick or something sebagai symbol?

nanti masa my wedding, I nak bagi hantaran sebuah kereta. I'll just letak the car key la.

huhuhu. annoying skit.

but they're in love and that's a beautiful thing. :)

Anonymous said...

a treadmill?how very telling.
newly weds dont need treadmills to burn that fat off.oh, aku pun rasa disgusted bila couple2 bergaduh macam nak bercerai talak tiga. drama queen sungguh. belum kahwin lg, tp sebuk updating everyfuckingone baby names shud they ever procreate. thnk the lord for the hide button.

lolita.quarantasei said...

haha gua tertekan publish b4 identifying myself.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛