March 22, 2009

Anda Semua Di jemput.

U guys are all invited.

ke Perkahwinan,

Nazmi & Liyana.

Dan apabila ktarang dah ada anak, ini lah cerita yang akan diberitahu kepada mereka.

(True Story, tak der sedikit pun exaggeration di sini)

Dulu daddy pergi konsert sunburst, masa tu mama rockstar. Nama band Mama Estrella. Memang ramai orang minat mama. Masa mama perform, daddy berdiri depan sekali, semata mata nak tengok mama. Masa mama nyanyi, Daddy terperasan yang mama pandang daddy, bukan skali, tapi dua kali. Daddy happy, kerana ada eye contact. Mama main mata pulak dengan daddy. hehehe. Daddy ingat mama tak perasan, cuma daddy perasan lebih je. hehe.

So bila mama dah perform, daddy jalan jalan nak beli air. Daddy nampak mama tgh jalan sorang sorang beli hot dog. Tp masa tu ada dalam 5 6 orang mendekati mama, nak ambik gambar, so daddy tunggu la. Lepas semua orang blah, daddy approached mama and I said.

"Hey, can i take a picture with you, please?"

"Hey sure, I saw U just Now. :)"

Daddy pun tersenyum malu. It was love at first sight la bak kata orang. Maknanya daddy tak perasan, mmg mama ada pandang pandang daddy, patutlah masa nak nyanyi tu mama U all malu malu. amboi. :p

macam tu la daddy jumpa mama korang.

Cerita ini akan diceritakan sambil menunjukkan gambar ini :



Oh Angau.

PS : Kalau korang baca blog Fareezan, jangan percaya, Gambar dia tu dia Photoshop diri sendiri ke dalam gambar tu. serious.

ahhaha.

GOODNIGHT MALAYSIA.

23 comments:

Junaidi Asmara said...

memories eh?
can sometime play cruel..tp dlm kes ko dan fareezan, perkataan yg sesuai ilah SASAU!
haha!

kuLAt said...
This comment has been removed by the author.
Mo. said...

fareezan photoshop gambar dia kot. cuba tgk. liyana pandang tempat lain. tak pandang kamera pun. :p

CM said...

liyana nampak lebih happy n sincere dgn kau la.hahaha
sian fareezan.

. said...

lol hanya berangan ko ni Mo

heheh

oh liyana

Mo. said...

bukankah all the great things in life bermula dengan angan angan? :D
no? :D

pian said...

hahahahaa...sengal gileeee

Mo. said...

kan jibah kan? :D

HaDi said...

hak ala.. adi pun ade tangkap gamba dengan dia jugak.. mase tu ade flyfm champor chart goes live in ipoh.. dia mcm org gile.. tk boleh stop senyum..

Mo. said...

dia yang hadi maksudkannya adalah. diri anda bukan? :D

Nazirah "The Jenny" Ashari said...

happy for u mo!
i pernah gak sekali tu amek gmbr dgn duan scts. giler senyum panjanggggg memang tak control lah... hepi hepi.

Mo. said...

tak tak.. lainnn.
sbb duan tak ckp "i saw u just now".

so u tak leh samakan situasi u dgn i.

oh liyana.

ahhahaha

Anonymous said...

aku x tau la mcm mane aku bole keluarkan product anak murid mcm ni? hahaha..tp cool wei cite ko..love of a rock star! cool...-ure sex master

Mo. said...

aehhehahae. bodohhhhhh~~

Namkhir said...

hye..how's the australian thing going?..ur going right?..

rikh btw.lol
nak email.

Khaleeq Shahzada said...

mcm sial.
ahahaha

Anonymous said...

aku bf liyana,, sila buang gamba ni.

Mo. said...

AHEHAEHAEHAEHAEHAEHAEHAEHAEHEAHEAHHAEHAE.

axa*baixura said...

mama ngan daddy tgn belakang belakang..LOL! hahahha

Mo. said...

comel kan aza? :D sgt secocok.

A-Drian CLaRke said...

Mo..adrian here...ur blog is funny!!!..i like..hehe..n is that pic real???hahaha...Estrella?...dat gurl???hahaha

Mo. said...

of coz its real.

takkan la nak tipu.
but the other blog tu tipu. :)

@DdY said...

rofl..good story mo!
btw, it's yaya from class A.not sure if u recognize or not :P